online cursus   

VAN OVERLEVEN NAAR MOEITELOOS LEVEN 

In deze 8-weekse cursus gaan we het pad naar een moeiteloos leven ontdekken. 

Een reis van binnen naar buiten. Want van binnenuit, vanuit het hart en vanuit het contact met je natuurlijke zelf, kan zich pas echt een moeiteloos leven ontvouwen.

"Een bloem probeert niet te bloeien, het bloeit. Gras probeert niet te groeien, het groeit. Vissen proberen niet te zwemmen, ze zwemmen gewoon. Vogels proberen niet te vliegen, ze vliegen. Dat is inherent aan hun natuur. De aarde probeert niet om zijn eigen as te draaien; het is de natuur van de aarde om met duizelingwekkende snelheid rond te draaien en door de ruimte te suizen. Het is de natuur van de zon om te schijnen en van de sterren om te fonkelen. Gelukzaligheid is de wezenlijke natuur van de mens. Het hoeft niet bereikt te worden, je bent het al. Het hoeft enkel te worden herontdekt " - Deepak Chopra

 

En daarvoor mag je het contact met jezelf (her)vinden. Met de moeiteloze natuur in jou.

Voel jij dat stress je leven negatief beinvloedt, heb je moeite met loslaten en acceptatie en voel je dat je controle probeerd te houden in het leven? Ben je klaar om alles wat jou niet meer dient los te laten, je bewustzijn te verruimen en je leven MOEITELOOS volop te léven? Vanuit het hart? 

Wil jij: 
- Meer uit jezelf en het leven halen? 
- Moeiteloos leren leven? 
- Léven in plaats van geleefd worden? 
- De verbinding met jezelf (her)vinden?
- Angst voor het onbekende, onvoorspelbaarheid, onzekerheid en twijfel ombuigen naar innerlijke zekerheid, kracht en houvast van binnenuit? 
- Je dromen en verlangens leren kennen en/of ze nu toch echt eens werkelijk maken? 
- Een verandering teweeg brengen in je leven maar durf je niet? 
- Keuzes maken vanuit hart en intuitie?
- Je eigen unieke pad volgen?
- Leren hoe je in balans kunt blijven met al je gedachten, emoties en gevoelens? 
- Meer rust en stilte zodat je jezelf weer kunt horen?
- Dagelijkse stress reduceren?

Dan is deze cursus voor jou gemaakt!!

Óók heel geschikt voor iedereen die al een heerlijk leven heeft maar toch ook weet dat er om de hoek nog een groter potentieel ligt te wachten om ontdekt én geleefd te mogen worden.

Moeiteloos leven is je ware natuur 

Hoe gaan we te werk?

Elke maandag, woensdag en vrijdag kun je nieuwe lessen vinden op een besloten facebook pagina. Maandag is de dag van Hartcoherentie. Woensdag is de dag van de Beginselen van Groei en vrijdag is de dag van Meditatie. Zondag zullen we de week afsluiten met een Q&A! 

Op een rij:

- Op weg naar een moeiteloos leven van binnenuit help ik je hoe je stap voor stap de oeroude Beginselen van Groei (de natuurwetten van het leven) praktisch toepast in jouw leven en hoe je daarmee weer terugkeert in je natuurlijke staat van zijn. Je zult je allereerst weer verbonden voelen met jezelf en vanuit daar moeitelozer gaan leven en keuzes maken die aan jouw levenskwaliteit bijdragen en daarmee ook aan vele anderen. Het gaat weer stromen met levenskracht in jou, en zo ook buiten jou. Dit zul je gauw genoeg gaan merken wanneer je leeft volgens deze principes die de oorsprong van jouw ware natuur, je ware zijn, bevatten. 

- Met bewuste ademhaling via Hartcoherentie leer je hoe je je dagelijks kunt ontladen van de stressstoffen in je lijf zodat je je rustig, kalm en in balans voelt met dat wat is. Het helpt je stress te reguleren uit het verleden, het hier en nu en preventief voor in de toekomst. Ook voor een goede slaap is het een prachtige techniek. Meer info vind je hier.

- Meditatie is rust met concentratie. Daarom krijgen het lichaam en de geest de kans om te reinigen. Het voert stress, spanning en emoties af die niet in je hoofd en je hart thuishoren. Door regelmatig te mediteren komt er balans in je leven, je bent fitter doordat je energie beter stroomt en je creativiteit neemt toe doordat je helder denkt. Je bent beter aangesloten op jezelf en op het grote energieveld waar we allen deel van uitmaken. Nog nooit gemediteerd? Geen probleem. Het zijn geleide meditaties die kort, simpel en effectief zijn voor zowel beginners als gevorderden. 

Alle tools krijg je mee om in je dagelijks leven te integreren. 

'Het is niet je taak om de wereld te veranderen. Het is niet je taak om jezelf te veranderen. Ontwaken in je ware zelf, je natuurlijke kracht herinneren en herontdekken, dat is je kans' - Mooji

Deze cursus kun je alleen volgen of samen met een groep (max. 12 deelnemers). Dit laatste heeft als voordeel dat naast alles wat je leert en ervaart tijdens het programma, je ook als groep enorm van elkaar leert en dit heeft een positieve werking heeft op je bewustwording en groei. 

Ik ben veel online aanwezig zodat ik jou bij je persoonlijke groeiproces kan ondersteunen waar nodig. Het is echt een doe-programma waarin je vooral veel gaat ontdekken en ervaren, en het geleerde direct in de praktijk leert brengen zodat je de voordelen er meteen van kunt plukken!

Investering groeps-programma: 199 euro 

Investering privé-programma: 349 euro 

Excl. btw voor bedrijven 

Start volgende groepscursus: bij minimaal 5 deelnemers 

Privécursus start op elk gewenst moment

Bij aamnelding, vragen of wil je weten hoe dit programma jou kan helpen bij je probleem? Voel je welkom en neem contact met me op via onderstaand contactformulier. 

Namasté,

Suzanne 

Contact

Privacyverklaring | © 2019 by Suzanne | Email: info@be-effortless.nl