Over mij 

'Stop met het zoeken naar een weg uit de storm. Omarm de storm en het licht van de zon schijnt sterker dan ooit'  - Suzanne 

Mijn naam is Suzanne Beunk, geboren in 1987, wereldreizigster, inspirator, een hart voor persoonlijke groei, happy in love met mijn Italiaanse vriend en hondje Freddie, mijn hart volgend, en volop genietend van het leven. 

Ik kies voor een leven in vrijheid, ik leef vanuit mijn hart. Ik doe wat ik leuk vind, wat mij ten diepste vervuld en zet mijn natuurlijke talenten in. Daarmee draag ik bij om de wereld een stukje mooier te maken dan het al is. Het is mijn missie om meer harmonie in ons als mens, en daarmee in de wereld te brengen. Ik leef voor iets groters dan alleen Suzanne, ik, als persoon.

 

Mijn lievelingsmotto is: Namasté. Ik groet jouw ziel met mijn ziel, daar waarin we allebei liefde, waarheid, vrijheid, licht en vrede zijn. Wanneer jij in die plek bent, en ik ben in die plek in mij, dan zijn we samen één. 

Ik ben heel graag in de natuur omdat de natuur oordeelvrij is en het een spiegel is voor innerlijke (groei)processen. Ik omschrijf mijzelf als een detail-lover. De kleinste details, met name in de natuur, zie en voel ik. Een druppel op een blad kan mij helemaal wegvoeren naar de oceaan in mijzelf. Ik kan geinspireerd raken van een plastic zakje dat in de lucht dwarrelt. Ik raak verwonderd van bloemen die dansen met de wind en de wind dat danst metde bloemen. Ik kan genieten van een ademhaling. Ik zie overal leven en verbinding en ik voel het. Geluk zonder reden. Dit is iets wat je zelf ook steeds meer zult gaan proeven en ervaren wanneer je kiest om met Be Effortless samen te werken.

Net als jij en iedereen, heb ook ik mijn geschiedenis en verhaal... 

Mijn leven is lang een struggel geweest, ik was aan het overleven. Ik heb geworsteld met jarenlange intense en overklaarbare vermoeidheid en gehoorverlies. Ook heb ik in beide oren Tinnittus (aanhoudende piepen in de oren) waar ik mee heb leren leven. Voor de vermoeidheid moest ik uiteindelijk intern revalideren in een revalidatiekliniek. In deze zware periode van mijn jonge leven leerde ik al vroeg in verbinding met mezelf en de natuur te leven. Ik leerde genieten van dat wat er wel was. Ik las daarnaast heel veel boeken over bewustwording, kwantum fysica, meditatie, natuurwetten, zelfheling en spiritualiteit. Ik volgde een coachtraject, meditatielessen, deed aan yoga en Qigong en ik ontdekte wie ik werkelijk was om vanuit daar volop te léven. Ik leerde mijn dromen kennen en mijn hart volgen. Het vechten en vluchten voor van alles en nog wat, maakte plaats voor aanvaarding, stilte, innerlijke rust, overgave en een diep vertrouwen in mijzelf en het leven en dat wat groter is dan ik. 

Na de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en werkervaring in de zorg, volgde ik de Effortless Coach opleiding (2014) die mijn leven in alle opzichten diep heeft verrijkt en waarin ik mijn levensmissie heb gevonden. Naast dat ik leerde een holistisch coach voor anderen te zijn, onderging ik zelf ook een innerlijke transformatie. Mijn diepste verlangens kwamen boven tafel en ik besloot er naar te luisteren en mijn innerlijk kompas te volgen. In 2016 liet ik alles achter; mijn coachpraktijk, mijn baan in de zorg, relatie, huis.. en mijn auto en woonspullen verkocht ik. Met trillende benen, een paar cent op zak, verdrietig om wat ik achter liet en toch ook vol vertrouwen in mijn keuze vertrok ik met mijn backpack en een enkeltje naar Nepal voor onbepaalde tijd, zonder vooropgezet plan. Deze moeilijke keuze die ik in mijn leven heb gemaakt, heeft me zeker wat gekost maar heeft mij nog veel meer gegeven en al mijn diepe verlangens uit doen komen: vrijheid, verbinding, vreugde en liefde. Alles waar ik van binnen zo naar verlangde, kreeg nu de ruimte te mogen ontstaan. En doordat ik had geleerd hoe ik in harmonie met mijn natuurlijke zelf kon leven, kwam het moeiteloos naar me toe. Mijn innerlijke stem sprak, en spreekt nog steeds vanuit de stilte in mij. 

Natuurlijk heb ik mijn ups en downs, (hé, ik ben ook gewoon een mens ;-) ) en ben ik soms bang voor verandering. Dan neemt mijn hoofd het even over van mijn hart. Maar ik heb geleerd hoe ik me weer kan (her)verbinden met mijn ware Ik die voor geen enkele uitdaging bang is en alles met liefde omarmt. Ik weet ondertussen het verschil in levenskwaliteit wanneer je je hart en je diepste verlangens volgt, of je laat leiden door beperkende gedachten en angst. En dat verschil maakt hét verschil in levensgeluk!!

De reis vanuit mijn hart zet voort en het wordt steeds moeitelozer. Ik creeer mijn mooiste leven op zo’n manier dat ik kan zijn wie ik ben en wat ik hier op aarde mag bijdragen, waarin mijn hart en ziel volledig tot bloei en uitdrukking komen. 

Ik reis veel samen met mijn vriend omdat reizen onze passie is en we er dolblij van worden! Reizen inspireert mij al zolang ik weet... Met name de combinatie van reizen en vrijwilligerswerk trok mij altijd enorm. Zo heb ik eens samen met 3 anderen een stichting opgezet voor een weeshuis en jarenlang voor de kindjes gezorgd. Reizen verbind me met mezelf én anderen. Wanneer ik reis, voel ik alle ruimte om te leven volgens een natuurlijk levensritme: voelen wat goed voelt, dat doen wat goed voelt, bij de dag leven, keuzes maken gebaseerd op waar behoefte ligt, luisteren naar mijn lichaam en mijn hart. Luisteren naar wat het leven mij te vertellen heeft. Reizen is voor mij geen vakantie, reizen is voor mij een manier van volop leven waarin ik geen vakantie meer nodig ben. 

Reizen gecombineerd met werken was daarom een droom en die leef ik nu! Ik heb een online coachpraktijk waarin mijn gaven en levensmissie volledig tot haar recht komen, en organiseer ik (hoe kan het ook anders) reizen naar Elba (Toscane, Italie) en Bali (Indonesie) en in de toekomst zal Nepal ook een reisbestemming worden. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen weer laten herverbinden met hun natuurlijke zelf, leven vanuit harmonie met zichzelf en het leven. Vanuit hier kan een moeiteloos leven zich zonder belemmering ontvouwen en kan een werkelijk vervuld leven geleefd worden. Echt geluk van binnenuit. Geluk zonder reden! 

Er staat een fantastisch avontuur op je te wachten zodra je besluit je over te geven aan de reis naar de meest waardevolle schat: je hart. 

Ik schrijf verder artikelen voor het Pioniersmagazine over wat ik persoonlijk allemaal tegenkom in dit avontuur. Ik deel hier ook inspiratie, tips, oefeningen en weetjes voor een moeiteloos leven. Deze artikelen kun je lezen op de pagina Blogs.

Niet het reizen over de wereld maar de reis naar mijn hart en de reis naar mijn ware natuurlijke zelf is absoluut de meest verrijkende, waardevolle en dankbare reis die er is. En één die ik iedereen zo ontzettend gun omdat het van onschatbare waarde is voor de rest van je leven!

En daarom neem ik je dolgraag mee op deze innerlijke reis naar een moeiteloos leven en hoop ik je, van hart tot hart, te mogen ontmoeten.

Namasté,

Suzanne

Contact

Privacyverklaring | © 2019 by Suzanne | Email: info@be-effortless.nl