Heb jij behoefte aan iemand die volledig naast je staat? Iemand die je altijd kunt benaderen als je het even niet meer weet? Iemand die jouw aanmoedigd, steunt en die jouw helpt je eigen antwoorden te vinden op levensvragen? 

Mijn (online) privé coaching is zo opgesteld dat we samen helemaal daar gaan komen waar jij naar toe wilt. Jij wandelt de weg, ik geef je een routekaart. Onderweg kom je wat tussenstops tegen en die gebruik je om je koers

met behulp van je innerlijke kompas eventueel bij te stellen, het houdt je op de juiste weg naar jouw doelen en ik ben er altijd bij als jouw tweede kompas die in je rugzak meegaat!

Heb jij het gevoel van overleven of struggel, en kom je maar niet uit die negatieve spiraal? Voel je je onrustig? Wil je weer je rustige relaxte zelf zijn? En zou je niets liever willen dan je weer vrij, onbelemmerd en vol vreugde voelen? Ben jij klaar voor ware connectie met jezelf?

Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende ontdekkingssessie. Tijdens deze minireis ontdek je waar je staat, waar je heen wilt, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om daar te komen.

 

Samen ontdekken we dan hoe ik je zou kunnen helpen jouw leven weer te leven zoals jij dat wenst, droomt en verlangt en die moeiteloosheid weer (her)vinden)! 

Aan de hand van jouw behoeften stel ik dan een coachtraject op, dat meestal tussen de 2 en 5 maanden ligt.

De sessies kunnen bestaan uit een skype- facetime- en whatsappvideo of een gewoon telefoongesprek als je dat fijn vindt. Vaak afgewisseld met mailcontact. Twijfel je of dit wel bij je past? Probeer het uit via de gratis en vrijblijvende ontdekkingssessie! 

Prijs afhankelijk van de duur van het traject. Gemiddeld kost een 3 maanden traject met elke week een sessie, 575 euro.

Voor bedrijven excl. btw

Contact

Privacyverklaring | © 2019 by Suzanne | Email: info@be-effortless.nl