Stiltewandeling

Ontdek de kracht van stilte op de Sallandse Heuvelrug 

Stil zijn. Terug naar dit moment, in het hier en nu. Doen we dat nog wel? We rennen vaak door ons leven heen, we staan altijd in de startpositie, klaar om...... We weten bijna niet meer hoe het is om ontspannen rechtop te staan, het leven volledig in te ademen precies zoals het nu is, je hart te openen en je open te stellen de wijsheid die de natuur kan bieden voor persoonlijke (bewustzijns) ontwikkeling en transformatie.  

 

'Wandelen is de haast uit je hoofd halen en voelen wat er over blijft'!

Wanneer je jezelf toestaat stil te zijn, kan dit in eerste instantie een rare gewaarwording zijn. Je hoofd begint te tetteren en het lijkt niet op te houden. Maar achter dat getetter, vind je een oneindige stilte, een ruimte waar plek is voor rust, geluk en intense vreugde zonder reden. Ware connectie met jezelf, de natuur en alles en iedereen om je heen ontvouwt zich als van nature. Moeiteloos.  

We zullen in stilte gaan wandelen. Onderweg stoppen we een aantal keer en geef ik je instructies en oefeningen. 

Gun jezelf een stil moment, en ontdek wat de kracht van stilte voor JOU doet!

 

Volgende datum: 10 november 2019 thema 'LOSLATEN'. 

 

SLOW DOWN... Laat je inspireren door de wijsheid van de moeiteloze natuur 🍂 en laat (in dankbaarheid) de laatste blaadjes los van dat wat jou niet meer dient. Ontspan je lichaam en geest in het HIER EN NU.... En maak ruimte voor de stilte in jezelf waarin je weer hoort wat jou wél dient! 
Deze keer ook met een aantal kalmerende en specifieke Qigong oefeningen (meditatie in beweging) die bijdragen aan het loslaatproces en de verstilling van onze geest. Laat je inspireren!! 

Neem gerust iemand mee. Echter, de wandeling is in stilte zodat we de ruimte kunnen geven om helemaal met onszelf en de natuur verbonden te zijn dus kletsen kan na die tijd weer!


❤ Stilte spreekt... in Stilte kun je horen ❤

- We starten om 10.00 vanaf het Buitencentrum in Nijverdal en wandelen over de Sallandse Heuvelrug (Overijssel). We zullen ongeveer rond 12.00 op dezelfde plek terug komen. 
Adres:
Grotestraat 281 
7443 GS Nijverdal
- Deelname is 12,50 euro p.p.

Aanmelden kan via info@be-effortless.nl. Overmaken op NL02 INGB 0689001460 op naam van Be Effortless of SLG BEUNK, stiltewandeling + datum + naam.
- Maximaal aantal deelnemers: 12 
- Bij vragen neem dan gerust contact op met mij

via +31620980172 of info@be-effortless.nl

 

Per aanmelding gaat er 1 euro naar Support for Nature 

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

NUmasté, 
Suzanne

Hiernaast een stukje over de wandeling in de krant.

En lees hieronder hoe vorige deelnemers de stilte-

wandeling hebben ervaren. 

Er is veel losgelaten.. en tempo eruit.
Dit is jou op je lijf geschreven Suzanne. 

- J.W. 

Dankjewel lieve Suzanne, ik heb de wandeling intens ervaren en het heeft me weer een stukje bewuster gemaakt en vertraagd 

- B.G.

Dank je voor de prachtige morgen met vele inzichten.
Dankbaar

- M.G. 

Contact

Privacyverklaring | © 2019 by Suzanne | Email: info@be-effortless.nl